Kavlin perinteinen rapukeitto

Ainekset:

3 annosta
400 g Kavli Rapusulatejuustoa
2 dl crème frâicheä
3-4 porkkanaa
1 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
1 kanaliemikuutio
1 l vettä
Koristeluun: tilliä ja jokiravunpyrstöjä
Lisäksi: Paahdettua leipää


Näin valmistat:

Kuori ja pilko porkkanat. Kuullota kattilassa, jossa voita. Ripottele päälle jauhoja, lisää vesi ja liemikuutio.
Anna kiehua n. 5 minuuttia. Sekoita joukkoon Kavli rapusulatejuusto ja crème frâiche. Anna kiehua hiljalleen.
Lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan. Lisää valmiin keiton päälle silputtua tilliä ja jokiravunpystöjä. Tarjoile lisäksi paahdettua leipää.


Lisää reseptejä