Kavli.fi
Kavli
Olet tässä: > Kavli > Kavli-säätiö

Tiesitkö, että Kavli on erilainen yritys?

Kavli-säätiö

Kavli-konsernin omistamaa Kavli-säätiö, jonka tarkoituksena on jakaa vuosittain liiketoiminnasta tulleet voitot hyväntekeväisyyteen. Se avustaa vuosittain monia erilaisia projekteja, joiden kautta jaetaan humanitaarista apua sekä tukea tutkimukselle ja kulttuurille. Kavli-säätiön hallitus päättää varojen jakamisesta täysin itsenäisesti, konsernin muusta toiminnasta riippumatta. Säätiö jakaa lahjoitukset keskitetysti, mutta vuoden 2010 alusta on kullakin maalla myös ollut mahdollisuus valita lisäksi omat hyväntekeväisyyskohteensa paikallisesti. Vuonna 2019 Kavli Oy on saanut jakaa Suomessa toimiville kohteille n. 90 000 euroa.

Olemme tukeneet mm. lasten- ja nuorten hyvinvointia, vanhusten ja vammaisten hyvinvointia. Tänä vuonna myös mielenterveystyötä ja omaishoitajien toimintaa. Kaikki vastaanottajat ovat Kavli Oy:n henkilöstön valitsemia kohteita.

  • Lakeuden Omaishoitajat ry (Meidän erityinen Perhe hanke)
  • Mannerheimin Lastensuojeluliitto /Pohjanmaan piiri
  • Turun Hope ry
  • Turun seudun Omaishoitajat ry
  • Mielen ry
  • Pelastakaa lapset ry

Lue lisää Kavli-Säätiön toiminnasta »

Laatu ja ympäristö

Laadusta ja tuoteturvallisuudesta pidetään huoli kaikissa ketjun vaiheissa ja koko henkilökuntamme vastaa siitä, että kuluttajat voivat käyttää tuotteitamme huoletta. Haccp-periaatteisiin pohjautuva laadunjohtojärjestelmämme antaa hyvän perustan laadukkaille ja turvallisille tuotteille. Lisäksi tuotanto on tehokasta ja sen prosesseja voidaan kehittää ja parantaa. Minimivaatimuksena on, että lainsäädännön ja viranomaisten vaatimukset täytetään. Yritämme tuotteillamme ja palveluillamme myös tyydyttää niin ääneen esitetyt kuin lausumattomatkin asiakas- ja kuluttajatarpeet. Arvojemme - Tavoitteet, Pitkäjänteisyys, Kehittäminen ja Yhteistyö – mukaan meidän tulee olla johdonmukaisia ja luotettavia ja näin luoda edellytykset laatuun panostavalle ja menestyvälle Kavlille.

Ympäristöohjelma

Meidän tulee olla herkkiä markkinoiden, viranomaisten ja muiden sidosryhmien ympäristöön kohdistuville toiveille ja vaatimuksille ja minimivaatimuksena on noudattaa meitä koskevaa ympäristölainsäädäntöä. Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa vähentää ympäristön kuormitusta. Ympäristöasiat tulee ottaa huomioon kaikissa tuotantovaiheissa ja meidän tulee yrittää vähentää toimintamme aiheuttamia ympäristövaikutuksia aina kun se vain on käytännöllisesti ja taloudellisesti mahdollista. Meidän tulee motivoida ja rohkaista työntekijöitämme ympäristöystävälliseen ja vastuulliseen toimintaan.